Asigurări
Când vrei să uşurezi corabia, să nu începi cu barca de salvare.

(V. Butulescu)

Asigurări

Alliance Business Concept acţionează în numele dumneavoastră în relaţia cu asiguratorii, negociază condiţiile de asigurare, costurile, asigură suport pentru soluţionarea dosarelor de daună.

În cadrul Alliance Business Concept SRL lucrează o echipă tânără, dar profesionistă, cu experienţă în domeniul asigurărilor şi cel al brokerajului în asigurări, scopul ei fiind să vă ofere servicii de un înalt standard profesional precum şi promptitudine în rezolvarea solicitărilor dumneavoastră.

Pentru soluţionarea solicitărilor, Alliance Business Concept prezintă cele mai bune oferte din punct de vedere financiar precum si din punct de vedere al calitatii condiţiilor oferite de Asiguratori. Soluţiile financiare vin în urma unei analize amănunţite a ofertelor pieţei de asigurari.


Asigurări:

  1. AUTO
  2. AMBARCAŢIUNI
  3. CASCO
  4. RCA
  5. DE VIAŢĂ
  6. PENSII
  7. SĂNĂTATE
  8. ASIGURĂRI PENTRU CĂLĂTORII
  9. ASIGURĂRI PENTRU LOCUINŢE

FONDURI UE BLOCATE: Statul amendase deja 48 de contracte în neregulă

Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) a aplicat amenzi de 900.000 de lei în urma verificării a 48 de contracte cu fonduri europene, ...

Ce excluderi are o asigurare de locuinta care acopera toate riscurile?

Ce inseamna o asigurare de locuinta "all risk"? Exista oare o astfel de polita care sa despagubeasca toate daunele? Da, dar cu exceptia excluderilor, spun specialistii - acestea fiind prezen ...